Televiziunea: Mircea Badea umple spatiul dintre spoturile publicitare

Abea azi am dat si eu peste postul lui Zoso, ” Mircea Badea isi face blog “. Si dupa ce am vazut emisiunea lui Badea mircean nu m’am putut abtine de la un comentariu !:)

totul e facatura. Mircea Badea e super tare.E chiar destept spre deosebire de alti prezentatori.” zice: “tzetze” pe blogul lui zoso, pesemne ca imparti acelasi opinii cu badea mirciulica … eu zic ca e prea tarziu pentru el, oricum a pierdut startul, iar in cazul emisiunii respective un monolog fara sens ne’a aratat cat este de depasit Mircea B. de prezent.

Daca Mircea Badea avea notiunea de SPAMM probabil ca nu mai rostea cuvantul Zoso de atatea ori stropind laptopul cu “scuipinol” incat a picat netul :)) NU MERGE NETU, E DE LA EI ;)) nici boracii din reteaua de cartier nu mai zic: E DE LA EI :)) aia e invechita!

Cat despre greselile de TIPAR … care e baiul ? cine are IQ subunitar sa se uite la televizor cand sasaieste Mircea Badea. dacat sa citesca aberatiile blogerilor care fac greseli de ortografie la fiecare rand. Cine nu intelege printre greseli probabil ca nu se trage din maimuta ci din vre’un maimutoi ruda cu Mircea Badea. Numai bine si luati exeplul meu, adica pentru mine Televizorul este expirat de peste 3 ani de zile, nu am ce sa vad acolo, absolut nimic mai ales de’ai ca Mircea Badea, Teo sau aia de la Surpizde Surpizde … E plin de telenovele, filme de acum 5 ani, stiri horror, aberatii politice, emisiuni de umplut spatiul dintre publicitate … sa ma kak pe el de TV !!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: