SPAMM o forma mai elevata! blogbox.ro SPAMM!

In siteul blogbox.ro exista urmatoarele taguri,

Bloguri: TOATE, alex galmeanu, alex radescu, alex unu, alexbrie, alina nemes, andrei vochin, andressa, antonio eram, belle de nuit, bluecat, bogdan pantoc, bynetics, catalin tolotan, catastif, comanescu, constantin cocioaba, contabilitate, contrasens, cotidianul, cristina, dan parcalab, denisa, dorin boerescu, doru oprisan, dulu, florin hi q, fluture, fulgerica, gusti roman, ionut oprea, ionut popa, jeg, jurnalism online, kiddo, krumel, licurici, liviu man, Lost and Found, manafu, mihai dragan, mihai vintila, mihaita, militaru, neuronu, nihasa, ofmenandmice, orlando, pahomi, parerea mea, piticu, poesis, pyuric, raluxia, ramona patrascanu, razvan matasel, ruxyadap, scarlatescu, seceleanu, seopedia, stari, stefan stroe, subiectiv, sunkissed, varabiescu, virtopeanu, vis urat, vivi, vladinho, zoli, zoso

nu este singurl de acest gen sunt si altele ca el care se folosesc de alte bloguri pentru a acumula cat mai multe linkuri indexate in google pe spinarea altora! Plus ca feeduri nu asa trasmise mai mitza , ai si ele niste linkuri pe acolo, dar bine ca matel le parsezi si formatezi in asa fel incat continutul sa para al tau !!! ALA E SPAMM vere … nu este contunutul tau si te folosesti de ei šŸ˜‰ !!! Si repede ai sarit pe mine cand ai vazut ca am 30 de cuvinte cheie intr’un site ce pula mea ma ti’era frica ca’ti iau locul in google ? BULANGIULE ! Plus ca salvezi nu inlocuiesti šŸ™‚ asa te asiguri ca ramai in google cu informatia din feeduri šŸ˜‰ si uite asha se indexeaza mita pe spinarea altora si se da mare FIGHTER anti SPAMM ! Spammere !

nu e nevoie de motivatii sau explicatii sau demonstratii, las’o dreaq de varjeala vere ca pe astea le stiu si eu , sunt uns cu toate alifiile si nu ma duci pe mine de nas cu feeduri tale!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: