Google, cum e ajutat de spamm sa faca bani!

Puneam un post in blogu lui orlando siam zis ca doca tot am avut rabdarea sa scriu atat de mult hai macar sa salvezi idee si la mine nu ? Iata mai jos o torie putin mai diferita privind felul in care spammul ajuta motoarele de cautare sa faca bani!

Romanul tot Roman este, adica’i neam cu tiganu! Si POPA si HOT !
Metode ca sa-ti promovezi siteul fara sa apelezi la Dark Side nu mai exista decat cu bani, adwords! Au tecut vremurile alea cand daca’ti puneai numele undeva si dai search erai pe prima pagina etc…
Romanii se mananca unii pe altii ca cainii, si asta pentru ca exista forumuri precum seopedia si altele care nu fac altceva decat vaneaza siteuri care incearca intr’un fel sau altu sa apara si ei cumva in google si majoritatea aleg metode mai putin curate pentru asta! Insa hai sa fin seriosi, cati dintre noi nu au incercat in nici un fel sa apara mai in fata in google prin tehnici de SEO asa zise White Spamm ! Ce e SEO ? White Spamm, adica o metoda de a profita de anumite slabiciuni in motoarele de cautare si a te face vizibil fara sa ai continut de valoare! Mie nu’mi place Google, el este principalul vinovat de SPAMM, si tot el ajuta la cresterea fenomenului!

Am vazut siteuri straine care fac spamm grav, romanii’s copii mici, si nu se ia nima de ele, de ce ? Pentru ca ochiul unui strain deja cunoaste spamul si’l ocoleste, alege calitatea… face clik pe adwords si termina povestea gaseste ceea ce vrea pentru ca’si permite si financiar! La noi se raporteaza in fiecare zi unii pe altii acuzandu’se de diferite tehnici de SPAMM… E o abureala, cei care sunt raportati se vor intoarce inapoi si vor lovi de 10 ori mai puternic insa de data asta gasesc alte metode mai evoluate nu vor mai gresii, sau vor gresii mai putin , etc … niciodata nu or sa dispara ci se vo inmultii pe zi ce trece, Acum daca’ti faci un site si pui 10 keyworduri in pagina si link de rss gata, esti pammer !!! ;) Sunt chestii absurde unele sunt fondate, dar spammul nu se va eradica in felul asta, ci asta duce inevitabil la o crestere exponentiala pentru e din ce in ce mai greu de acuzat cineva de spam daca descopera in fiecare luna alta tehnica !!!

Si cine raporteaza spammeri ? tocmai aia care au facut si ei spamm ca altfel nu ar si ce este ala … + ca le este teama de concurenta ! De ca sa’ti fie teama ? Daca esti bun intr’un fel sau altul consumatorul final o sa te gasesca el cumva, NU MAI FOLOSI GOOGLE exclusiv ca instrument de promovare, cauta alte surse alternative ! Forumuri, Bloguri, Directoare web, Portaluri, Schimb de linkuri, etc !!! De ce nu’i de acord google cu schimbul de linkuri ? pai normal ca pierde din utilizatori, de ce ar fi de a cord!!! Hai sa fim seriosi GOOGLE e totusi cel mai mare spammer, daca se vroia limitat spamul se limita, exista interese mai presus de intelegerea seopedistilor!

Si stiti care sunt ?

Pai daca nu ar fi spammeri la ce rost adwords ? ar mai plati cineva sa fie gasit daca ar fi gasit doar prin cautari simple ? NOP nu ar plati dreaqu !!! sau ar plati mult mult mai putin! Asa ca spammul are rostul lui, ajuta google sa faca si mai multi bani! Deci indirect google e spammer pentru ca se foloseste de aceste fenomen ca castige bani din adwords!

Nu zic ca nu lupta cu spamul insa daca ar fi eradicat definitv nu ar avea de castigat este clar, nu exista nici un dubiu in privinta asta, sun dovezi pe fata !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: